lauantai 25. joulukuuta 2010

Hyvää joulua!

Eilen en kerennyt toivottaa teille hyvää joulua, anteeksi. Joulupukki ei tänä vuonna tuonut minulle kynsijuttuja, mutta sain rahaa ja lahjakortteja S-ryhmän kauppoihin. Katsotaan mitä innostun ostamaan.

Tänä jouluna tein aivan simppelit kynnet, sillä en kerennyt tehdä parempia. Sähläsin joulukynsien teossa monta tuntia, mutta loppu tulos oli tämän näköinen.

Dependin punaisella, sävy 091, lakattu pohjalle kaksi kerrosta. Sen jälkeen töpötelty valkealla, ideana oli lumi. Koska tein viimeksi liukuvärjäyksen, ajattelin nytten tehdä jotain muuta. Noh, tämä on melkein kuin liukuvärjäys, mutta väriä on töpötelty vain yhteen kohtaan. Tässä hyvät kynnet eriväreilläkin käytettäväksi aloitteleville lakkaajille, jotka haluat muutakin kuin yksiväriset kynnet :>

Olen myös huomannut kamerassani vian, joten luulen, että se lähetetään korjaajalle jossain vaiheessa. Vika tulee esille kuvatessa videota, joskus äänet kuuluvat ja joskus ei. Syynä ei ole se, että pitäisin kättäni mikrofonin päällä tai puhuisin liian kaukana. Toivottavasti sillä ei kestä kauaa. Sillä välin käytän isän järkkäriä.

Ps. Oon saanu tosi kivoja lahjoja, niistä lisää sitten kun laiskotus loppuu.

PPS. Muistakaa joulun oikea tarkoitus, ja hyvää joulua! Porkkanalaatikolle!

2 kommenttia: