sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Lime ranskis

Eli tein nytten ranskalaisen manikyyrin ja siihen käytin Konadin laattaa m55.
 Pohjalla siis Kiss'in Ranskalainen manikyyri setin pohjalakka. Kynnen värinen
 Päädyt tein Color Clubin Nail Art Linereillä vapaalla kädellä. Olisi minulla ollut manikyyri tarroja, mutten ole koskaan onnistunut niiden käytössä.
Kärkiin myöskin kultaista tarranauhaa, jonka voitin erään blogin arvonnasta.

Kuten varmaan huomasitte, SAIN TÄNÄÄN KAMERAN! Kameran sain syntymäpäivä lahjaksi. Syntymäpäiväni ovat oikesti vasta tiistaina, mutta kummit antoivat jo nytten. Kamera on Canonin Ixus 105. Se on tavallinen hopean värinen digikamera, jolla on tarkkuutta 12,1 mp. Todella tarkka, mielestäni!

4 kommenttia:

  1. Hei, onnea tulevien synttärein ja kameran johdosta :)
    Ihan kokemuksestakin voin sanoa että on tosi rasittvaa olla kynsibloggari ilman kunnon kameraa, kun meil oli vaa sillo se 2 megapikselin kamera ja miu oma 2megapikselin kännykkä kamera.. :D
    Hassujuttu, kävin just ennen tätä merkintää kattoos sun blogia ja mietin et millokoha päivität ja sit menin hallintapaneeliin ja huomasin että olit päivittäny blogisi :)
    -mirka

    VastaaPoista
  2. Mirka: Kiitos :) Arvaappa mitä, minun entinen kamera oli 2 megapixelin kamera ja puhelimessa oli myös 2 megapixeliä!

    Nytten on kuitenkin parempi kamera, kuin iskällä Nikonin jokin oikea kuvaus kamera. Siinä oli mukana kaikki objektiivi putket ja telineet. Itselläni on vain pieni digikamera, mutta se on juuri yhtä tarkka ja siinä on muutama parempi ominaisuus. Tämä minun Canon on todella myös todella pieni kokoinen. Paljon kätevämpi ja kulkee mukana helpommin.

    Nytten tulee paljon enemmän päivityksiä, ja myös mahdollisesti jotain kosmetiikkaa. Vaikken omista vielä vedenkestävän meikin puhdistus ainetta ja olen vieläkin peeaa. Huomasin nimittäin, että puhdistus emulusioni puhdistaa vedenkestävän meikin!

    VastaaPoista