sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ostoksia, kynsiä, ostoksia

Kävin yhden kaverin kanssa kaupungilla tuhlaamassa rahaa. Tämä postaus sisältää ostoksien lisäksi kynnet ja muusiikki makuani.

Kävin ostamassa korttitarvikkeita, kun ystäväni osti valmiita kortteja. Minulla on aika paljon jo valmiiksi askartelu tarvikkeita, mutta ei niitä voi olla liikaa, niinkuin ei kynsien koristelu tavaroita.
Tiimarissa oli kymmenen korttipohjaa eurolla, tai jotain 95-99 senttiä. Sitten käsintehty paperiarkki maksoi euron ja mielestäni näytti niin ihanalta, että oli pakko ostaa. Nytten kuitenkaan ole varma mihin sitä käyttää.

Varmaan joku (tai kaikki) huomasi tuossa ensimmäisen kuvan reunalla pienen ympyrän. No tässä sse on. 4 metria kultanauhaa.

Sitten ostin tämmöistä valkeaa hilettä, hintaan 1,50 € Ostin tämän ehkä enemmän kynsille jouluksi.
Sitten tämmöinen hopea kynä.


Sitten ostin kolme Dependin kynsi lakkaa. Mustan, valkean ja punaisen. Valkea osoittautui erittäin huonoksi, eikä peitä mitään. Tuli mieleen puhdistusemolusioni. Kai tuota kumminkin voi johonkin käyttää, johonkin. Kaveri on kuitenkin tuomassa kynsilakkoja lahjaksi, joten jos sieltä onkisi valkean :) Tuo punainen on ihanan jouluinen. Nämä maksoivat kolme euroa kappale. Sitten ostin vielä lasiviilan, sillä edelliselle lasiviilalle kävi huonosti... Siitä ei sen enempää.


Sitten sain enoltani lahjakortin paikalliseen levykauppaan, joten kävin ostamassa Green Dayn levyn. Musiikki makuni on laaja, mutta suosikkejani on Green Day ♥ Adam Lambert ♥ Taio Cruz ♥ ja Muse ♥ Lisäksi kuuntelen musiikkia laidasta laitaan. Klassisesta metalliin. Humppaa en niinkään harrasta. Joskus kuuntelen myös iskelmää, mutta enemmän kuuntelen Green Dayta ja Adamia. Taio Cruz on mielestäni hyvä ja siitä kiinnostuin Dynamite - biisin avulla. Musea myös joskus kuuntelen, mutta pidän enemmän Green Daysta. Lisäksi muutamat lista ykköset ovat mieleeni. Musiikkia kuuntelen lähes 24/7 ja se on minulle melkein yhtä tärkeää, kuin kynsien laitto.

Kynnet muistuttavat hiukan Sonnelan Arvonnassa olevaa ehdokasta viisi. Tämä ei kuitenkaan ollut tarkoitukseni, joten kysyin vielä Sonnelta luvan laittaa nämä tänne. Onneksi eivät ole läheskään identtiset.

 Kokeilin siis valkeaa glitteriä ja koitin tehdä talvikynnet. En nyt tiedä ovatko nämä kovin talviset, mutta ihan kivat.





2 kommenttia:

  1. Onko tuo valkea glitteri Tiimarista? Innostuin siitä, niin että voisi vaikka väsätä jotain jos vaikka jaksaisi piipahtaa kaupungissa ;33 <3 Hintakin on ihan kohtuullinen tuohon pulteron kokoon verrattuna. Ainiin, hienot kynnet on !

    Ja vielä, olit edellisen blogini lukija (Roosi's life) ja ajattelin jos haluaisin alkaa seuraamaan uutta blogiani (Just by walkig on water)

    http://justbywalkingonwater.blogspot.com/
    (anteeksi pikkuinen mainostus ;o)

    VastaaPoista